• 22.
  • дец
  • 2019.

Одржан састанак координационих група за коришћење европских фондова

  • Нови Сад

У циљу информисања покрајинских секретаријата, општина, градова, јавно-комуналних предузећа, фондација, кластера, организација цивилног друштва, образовних и других институција, а поводом расписивања другог позива у оквиру Програма прекограничне сарадње Србија - Босна и Херцеговина, Фонд „Европски послови“ АП Војводине организован је Инфо дан за координационе групе 23. децембра 2019. године, у оквиру којег су представљени услови конкурисања у оквиру актуелног позива. Инфо дан је одржан у Скупштини АП Војводине.

Јована Рапајић и Чарна Сокановић из Фонда „Европски послови“ АП Војводине упознале су учеснике скупа са приоритетима за које се очекује да ће бити финансирани, као и са активностима које могу бити реализоване у овом позиву. Још једном, указано је на важност учествовања у овом позиву који је отворен до 21. фебруара 2020. године. 

Циљ самог позива за достављање предлога пројеката је јачање економскодруштвеног развоја у прекограничном подручју Србије и Босне и Херцеговине кроз дефинисане циљеве и приоритете засноване на компаративним предностима и постојећим ресурсима. Позиву за учешће на овом скупу се одазвао велики број представника институција и цивилног сектора.
 

Најава догађаја

Најновије Вести