• 14.
  • јун
  • 2018.

ФЕП тура у Бачком Петровцу и Беочину

  • Бачки Петровац
  • Беочин

Представници Фонда “Европски послови” АП Војводине у сарадњи са представницима Развојне агенције Војводине, посетили су дана 13. јуна 2018. године општине Бачки Петровац и Беочин и том приликом упознали представнике општина са Инструментом за претпиступну помоћ и могућностима финансирања путем фондова Европске уније, са циљем да се подстакне још боље праћење и имплементација европских процеса и иградње и јачање институционалних капацитета Аутономне покрајине Војводине.

Представнике покрајинске администрације у Бачком Петровцу је примио члан већа општине задужен за привреду, Радомир Зотовић са својим сарадницима, док је у Беочину домаћин састанка био заменик председника општине Миланко Бјелобрк и руководилац Одељења за локални развој Јелена Пашћан.
Представници општина изразили су интересовање за организовање оспособљавања својих кадрова у циљу коришћења европских фондова. С тим у вези постигнут је договор да Фонд „Европски послови“ АП Војводине, релизује обуке „Могућности финансирања путем ЕУ фондова“ у овим општинама. Договорена је непосредна и константна сарадња како би се представници општина што боље упознали са свим елементима и процедурама неопходним за формулисање успешних предлога пројеката за конкурисање на ЕУ позиве.
 

Најава догађаја

Најновије Вести