• 08.
  • дец
  • 2017.

Одржана обука ’’Могућност финансирања путем ЕУ фондова’’ у Новом Бечеју

  • Нови Бечеј

Представнице Фонда ’’Европски  послови’’АПВ Јелена Тошковић, Дејана Луковић и Јована Контић одржале су обуку на тему  ’’Могућност финансирања путем ЕУ фондова’’ у Новом Бечеју од 06. до 08. децембра 2017. године. До реализације ове тродневне обуке дошло се кроз претходне радне састанке, како у Новом Саду, тако и Новом Бечеју, са представницима не само Управе, већ и неких новобечејских институција.

Полазници обуке били су представници Општинске управе Нови Бечеј и Канцеларије за младе из Новог Бечеја. Кроз примере успешних пројеката, представљена су им правила за аплицирање на програме прекограничне сарадње, као и други ЕУ програми који су за њих релевантни. Кроз практичне везбе, осмишљене су две пројектне идеје са којима би се могло аплицирати у оквиру Интерег ИПА програма прекограничне сарадње Мађарска-Србија и Румунија-Србија.

Полазници су информисани и о тренутно отвореном позиву у оквиру Интерег ИПА програма прекограничне сарадње Румунија-Србија, који је отворен до краја марта 2018. године.

Најава догађаја

Најновије Вести