• 23.
  • апр
  • 2015.

Инфо дан о програму „Креативна Европа“ у Суботици

  • Суботица

Дана 23. априла 2015. године, Антена Деска Креативна Европа Србија је у сарадњи са Модерном галеријом „Ликовни сусрет“ у Суботици, одржала Инфо дан о програму „Креативна Европа“.

Инфо дан био је посвећен представницима установа и организација у култури из Суботице и околине – јавним установама културе, организацијама цивилног друштва које се баве културом, образовним, научним и истраживачким установама, као и самосталним уметницима, менаџерима и осталим радницима у култури.

Током Инфо дана представљени су циљеви и приоритети програма „Креативна Европа“ и потпрограма „Култура“, услови под којима установе и организације из Србије могу учествовати на отвореним позивима за финансирање међународних пројеката; затим начини формулисања пројектих идеја и успостављања партнерстава, кључна питања везана за сам процес конкурисања, потребна документација и начин управљања пројектом.

Представници Антене, Лука Кулић, Јована Каназир и Драгана Срећков, били су на располагању учесницима да одговоре на њихова питања, као и да учествују у дискусији и проналазе најбоља решења везана за пројектне идеје које учесници желе да развијају у будућности.  

Најава догађаја

Најновије Вести