• 07.
  • феб
  • 2018.

Представљане активности РАВ-а и Фонда представницима КЛЕР-а

  • Нови Сад

У просторијама Развојне агенције Војводине (РАВ) у Новом Саду, дана 7. фебруара 2018. године представницима војвођанских канцеларија за локални економски развој (КЛЕР) представљен је рад Развојне агенције Војводине (РАВ) и Фонда „Европски послови“ АП Војводине. Циљ је био да се запослени у војвођанским КЛЕР-овима боље упознају са активностима и запосленима ових покрајинских институција, са којима имају заједничке именитеље и које им могу помоћи да праве и реализују своје планове, пројекте, да се едукују, привлаче инвеститоре, итд. 

Сусрет је отворио помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Јован Подрашчанин, као представник кровне институције.

РАВ су представили директор Никола Жежељ, директорица Сектора за стратешка истраживања Маја Сокић Хегер, директор сектора за инвестиције Иван Боровчанин, саветница за односе са јавношћу Властимира Станковић Рушкуц, као и саветница за маркетинг у РАВ-у Милана Боришев.

Главне активности Фонда „Европски послови“ АП Војводине и Канцеларије АП Војводине у Бриселу представила је Тијана Крстић Маравић, самостални стручни сарадник за сарадњу са европским, регионалним и међународним институцијама.

Како је прошле године на темељима Фонда за подршку инвестиција у Војводини формиран РАВ, који је у јануару преузео и послове и део запослених Агенције за регионални развој АП Војводине, РАВ је иницирао овај сусрет како би се сви боље упознали и у будућности комуникацију и сарадњу учинили ефикаснијом.

Најава догађаја

Најновије Вести