• 20.
  • феб
  • 2018.

Одржан 3. састанак пројектног тима у оквиру пројекта „Виртуелни и културни туризам“

У оквиру имплементације пројекта „Виртуелни и културни туризам - ViCTour“, који се суфинансира из Интерег ИПА програма прекограничне Хрватска-Србија  2014-2020., дана 20. фебруара 2018. године у просторијама мале жупанијске вијећнице у Вуковару одржан 3. састанак пројектног тима. 

Поздрав добродошлице је свим присутнима упутила испред Вуковарско-сријемске жупаније, водитељица пројекта „ViCTour“, Магдалена Парат.

Расправљало се о правовременој имплементацији пројектних активности и правилном трошењу буџетских средстава. Како би се ови, али и сви други пројектни процеси несметано одвијали, потребно их је добро испланирати, редовито надзирати и према потреби прилагођавати новонасталим ситуацијама у пројекту.

Све партнерске институције Туристичка заједница Вуковарско-сријемске жупаније, Фонд „Европски послови“ АП Војводине, Туристичка организација Војводине, Економски факултет у Суботици - Универзитет у Новом Саду, те водећи партнер Вуковарско-сријемска жупанија известили су о спроведеним активностима у 2. периоду.

Закључено је како је имплементација пројекта до сада текла у правом смеру, те је потребна блиска сарадња за спровођење будућих активности које су планиране.

Најава догађаја

Најновије Вести