• 14.
  • апр
  • 2022.

Отворен позив за регистрацију у „Регистар пружалаца услуга и производа у Сектору креативних индустрија“ у оквиру пројекта CCI4TOURISM - рок за пријаву продужен до 24. августа

Фонд „Европски послови“ АП Војводине објављује Позив за регистрацију у „Регистар пружалаца услуга и производа у сектору креативних индустрија“ у оквиру пројекта „CCI4TOURISM: Јачање предузетничких вештина културне и креативне индустрије за валоризацију културног наслеђа и развој модела одрживог туризма у Jадранско-јонском региону” који се реализује у оквиру Интеррег АДРИОН програма.
Фонд „Европски послови“ АП Војводине позива релевантне добављаче и/или пружаоце услуга који послују у сектору KKИ (Културне и Креативне Индустрије) да се региструју у Регистар пружалаца услуга и производа у сектору креативних индустрија (у даљем тексту: Регистар).
Регистар ће се користити у сврхе имплементације CC4Tourism пројекта и само регистровани добављачи и/или пружаоци услуга ће моћи да учествују у ваучер шеми предвиђеној CC4Tourism пројектом.
Циљ активности је дефинисање транспарентне и отворене процедуре у циљу креирања регистра добављача у ККИ сектору који нуде производе и/или услуге које би могле бити корисне актерима који послују у сектору туризма, а као средство за унапређење туристичке понуде. 


За више информација погледајте ПДФ.
 

Најава догађаја

Најновије Вести