• 24.
  • мај
  • 2017.

Свечано отварање Програма „Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове“

  • Нови Сад
  • Суботица

На Економском факултету у Новом Саду свечано је обележен почетак нове генерације Програма „Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове” који се реализује у заједничкој организацији Фонда „Европски послови “ АП Војводине и Економског факултета у Суботици, а уз подршку Покрајинске владе Војводине.

Полазнике, који долазе из покрајинских секретаријата, локалних самоуправа, развојних агенција, школа, јавних предузећа и грађанских удружења, односно институција које могу да се баве писањем, аплицирањем и имплементацијом европских пројеката, поздравили су Огњен Бјелић, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, др Александар Грубор, декан Економског факултета и Видосава Ендерић, директор Фонда „Европски послови” АП Војводине.

Ова генерација има 45 полазника, и кроз 200 часова обрадиће следећа четири модула: Економија, право и политике ЕУ и процес придруживања; Управљање локалним и регионалним развојем; Програми Европске уније и Управљање пројектима. Предавачи ће им бити реномирани професори и стручњаци који се годинама успешно баве европским пројектима.

Најава догађаја

Најновије Вести