• 26.
  • јун
  • 2019.

Одржан 8. састанак пројектног тима у оквиру пројекта „ViCTour“

  • Сремска Митровица

У оквиру имплементације пројекта „Виртуелни и културни туризам - ViCTour“, који се суфинансира из Интерег ИПА програма прекограничне Хрватска-Србија 2014-2020, дана 26. јуна 2019. године у Сремској Митровици, одржан је 8. састанак пројектног тима, у циљу евалуације петог извештајног периода и припреме плана за следећи пројектни период.
Поздрав добродошлице упутили су Ивана Ђурица, члан пројектног тима из Фонда „Европски послови“ АП Војводине као организатор састанка, и менаџерка пројекта Магдалена Парат. 
Партнерске институције: Вуковарско-сријемска жупанија, Туристичка заједница Вуковарско-сријемске жупаније, Туристичка организација Војводине, Економски факултет Универзитета у Новом Саду и Фонд „Европски послови“ АП Војводине, известили су о спроведеним активностима у петом извештајном периоду, као и о активностима предвиђеним да се реализују у наредном извештајном периоду. Како би се пројектне активности  несметано одвијале, потребно их је добро испланирати, редовито надзирати и према потреби прилагођавати новонасталим ситуацијама у пројекту, уз блиску сарадњу пројектних партнера. 
 

Најава догађаја

Најновије Вести