• 18.
  • феб
  • 2019.

Продужен рок за Позив за решења у оквиру пројекта POWER

Рок за Позив за достављање решења у оквиру пројекта “Луке као покретачки механизми предузетништва, PoWER” продужен је до 04. марта 2019. године
Овим позивом PoWER има за циљ да укључи предузећа, мала и средња предузећа, професионалце и истраживаче широм Јадранско-јонског подручја у проналажење нових решења и патената (производа, услуга, пословних модела и технологија) који се баве енергерски орјентисаним потребама идентификованим овим пројектом. Предложена решења ће бити подвргнута евалуацији у два корака (национални и транснационални). Победничко решење конкурса биће укључено у базу података пројектне платформе, а победници ће имати прилике да учествују у догађајима умрежавања у оквиру пројекта PoWER, где ће имати прилику да повећају своју видљивост на европском нивоу и пронађу конкретне пословне прилике.
Детаљније информације о Позиву за достављање решења, Приручник за позив и Листу идентификованих потреба, можете пронаћи на платформи пројекта: http://www.powerports.eu/call-for-solutions.
 

Најава догађаја

Најновије Вести