Vesti iz opština

Vesti iz opštine Temerin

 Održana edukativna radionica za poljoprivrednike

DSC_0055-3000.jpg

U okviru projekta „Ekološko upravljanje vodama protiv ekstremnih vremenskih uslova u pograničnoj oblasti - ECOWAM”, u Temerinu, 15. marta, održana je druga po redu edukativna radionica ovaj put namenjena poljoprivrednicima i svim akterima iz opštine Temerin i Vrbas koji svojim delovanjem mogu da doprinesu poboljšanju kvaliteta vodnih tela.  

...
CEO TEKST

 Održan prvi zajednički sastanak projektnog tima u okviru projekta „Ekološko upravljanje vodama protiv ekstremnih vremenskih uslova u pograničnoj oblasti"

DSC00054-3000.jpg

U Novom Sadu je 20. decembra 2017. godine održan prvi sastanak članova projektnog tima u okviru projekta „Ekološko upravljanje vodama protiv ekstremnih vremenskih uslova u pograničnoj oblasti - ECOWAM”, u organizaciji Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine.

...
CEO TEKST

 Edukativna radionica za predstavnike lokalnih samouprava u okviru projekta „Ekološko upravljanje vodama protiv ekstremnih vremenskih uslova u pograničnoj oblasti”

DSC00027-3000.jpg

Edukativna radionica za predstavnike lokalnih samouprava projekta „Ekološko upravljanje vodama protiv ekstremnih vremenskih uslova u pograničnoj oblasti - ECOWAM”, koji sufinansira Evropska unija kroz Intereg - IPA program prekogranične saradnje Mađarska–Srbija, održala se u Temerinu 12. decembra 2017. godine.

...
CEO TEKST

 Održana obuka „Mogućnosti finansiranja putem EU fondova“ za predstavnike lokalne samouprave u opštini Temerin

IMG_6298-3000.jpg
Na zahtev lokalne samouprave Temerin i nadležne Agencije za razvoj, predstavnici  Fonda „Evropski poslovi“ Autonomne pokrajine Vojvodine održali su trodnevnu obuku od 17-19. maja 2017. godine pod nazivom „Mogućnosti finansiranja putem EU fondova“,  kako bi tematiku projektnog finansiranja približio članovima lokalne samouprave.
...
CEO TEKST

 Obuka za prosvetne radnike u Vojvodini održana u Domu učenika srednjih škola „Brankovo kolo“

kep706.jpg

Obuka „Fondovi Evropske unije: od ideje do realizacije“ je održana u Domu učenika srednjih škola „Brankovo kolo” u Novom Sadu, kao jedna od obuka za zaposlene u obrazovno-vaspitnim ustanovama sa područja AP Vojvodine u drugom polugodištu školske 2014/2015.godine. Obuku za osposobljavanje za pripremu evropskih projekata prošla su ukupno 25 polaznika iz institucija sa područja opština Novi Sad, Titel, Temerin, Bačka Palanka i Bački Petrovac.

...
CEO TEKST

 Projekat eWAM; Poseta terenu vodotoka Jegrička radi utvrđivanja kvaliteta vode i mulja nakon izmuljivanja

kep625-300x225.jpg
Projekat „Ekološko upravljanje vodama u ravničarskim predelima“ ulazi u poslednju fazu implementacije te su stoga partneri na projektu, Fond „Evropski poslovi ”AP Vojvodine i JVP „Vode Vojvodine“ Novi ...
CEO TEKST

 Obilazak vodotoka Jegričke na kome su izvršeni radovi izmuljivanja

kep601-300x225.jpg
Članovi projektnog tima projekta eWAM iz JVP ’’Vode Vojvodine’’, Fonda ’’Evropski poslovi’’ AP Vojvodine i ATI-VIZIG iz Mađarske, u okviru projekta ’’Ekološko upravljanje vodama u ravničarskim predeli ...
CEO TEKST

 Pajtić obišao radove na čišćenju Jegričke: Vojvodina lider u privlačenju sredstva iz EU fondova

kep551-300x199.jpg
Sirig , 31. oktobar 2013. Predsednik Vlade Vojvodine dr Bojan Pajtić obišao je teren između Zmajeva i Siriga, u opštini Temerin, gde su u toku radovi na čišćenju Jegričke. Čišćenje više od šest kilom ...
CEO TEKST

 O projektima povodom Svetskog dana voda

kep504.jpg
U Opštini Temerin obeležen je Svetski dan voda uz promociju projektа „Ekološko uprаvljаnje vodаmа u rаvničаrskim predelimа“ nastalog kao rezultat partnerstva između Fonda "Evropski poslovi" AP Vojvodi ...
CEO TEKST